Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 5 Seconds of Summer – “Old Me”

Luke Hemmings, Michael Clifford, Calum Hood en Ashton Irwin begonnen in 2011 een YouTubekanaal waarop ze covers postten. Wat later bracht 5 Seconds of Summer een eerste ep uit, maar het was pas toen Louis Tomlinson van One Direction zich als fan uitte dat de band echt van de grond kwam. Het duurde niet lang vooraleer 5SOS in het voorprogramma van 1D mocht spelen en zo reisden de twee groepen verschillende keren samen doorheen meerdere continenten. De boysband bracht sinds dien al drie albums uit, maar binnenkort volgt er een vierde album, Calm.

Enkele weken geleden kregen we al “No Shame” te horen en sinds kort staat ook “Old Me” online. In het begin komt het nummer vrij gehaast over, maar daarna gaat het gelukkig wat trager om later alsnog wat met het tempo te spelen. Luke Hemmings zingt dat de fouten die ze begaan zijn hen gemaakt hebben tot wie ze nu zijn. Hemmings is niet de eerste die hierover zingt en ook muzikaal gezien is dit niet het beste nummer van de band. Toch is het een aangename song die bij de tieners wellicht zal aanslaan.

Op 27 maart verschijnt het vierde album van 5SOS en op 20 juni vinden we het viertal terug op de Werchterweide. Ook Ellie Goulding en Taylor Swift staan al op de affiche van Werchter Boutique.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1184 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
LiveRecensies

When We Were Young 2023 Las Vegas: Voor altijd jong

When We Were Young lijkt bijna op een bijeenkomst van de Verenigde Naties, maar dan voor poppunkbands; alle invloedrijke grootheden zijn vertegenwoordigd….
InstagramLiveRecensies

5 Seconds of Summer @ ING Arena: Jong bloed wordt groot

De houdbaarheidsdatum van een boysband is meestal redelijk beperkt, al bewijzen vier Australiërs dat het wel degelijk anders kan. 5 Seconds of…
AlbumsFeatured albumsRecensies

5 Seconds Of Summer - 5SOS5 (★★): Een lauwwarme douche

Toen 5 Seconds Of Summer in 2013 ineens wereldberoemd werd door in het voorprogramma van One Direction (jawel, die boyband van Harry…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.