Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 5 Seconds of Summer – “No Shame”

Na hits zoals “Youngblood”, “Who Do You Love” en “She Looks So Perfect” hoopt 5 Seconds of Summer ook met dit nummer potten te breken. “No Shame” is hun eerste werk dit jaar, maar zeker niet hun laatste, want op 27 maart komt hun nieuwste album Calm in de rekken – iets wat de fans waarschijnlijk niet zullen zijn als het er uiteindelijk is. Vanaf eind mei beginnen ze ook aan een Europese tour.

Een nummer dat je een goed gevoel geeft, dat is iets waar veel artiesten naar zoeken. Met deze “No Shame” heeft 5 Seconds of Summer dat soort song te pakken. Het begint met een gitaar vol met effecten, wat al meteen een zwevend gevoel geeft. De extra details, gemaakt van nog meer gitaarwerk, verstevigen dat gevoel. De eerste strofe vormt uiteindelijk een perfecte overgang naar het refrein, dat dan weer heel dansbaar is. Omdat het een mix is tussen elektronische instrumenten en het stevige gitaarwerk, heb je in het refrein een kleine drop. Die laat je meteen opstaan en dansen; het is dan ook een nummer dat je blij kan maken.

Op het nieuwe album is het dus nog een dikke maand wachten, maar voor de grote fans hebben ze toch al van elk nummer een voorproefje gegeven op hun YouTube-kanaal in de vorm van een stukje muziek. Zeker checken dus!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

OneRepublic – Human (★★★½): Introspectieve altpop die wil inspireren en emotioneren

Het is intussen acht jaar geleden dat OneRepublic sterren telde. “Counting Stars”, vanop hun derde album Native, mag zich met meer dan…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Luke Hemmings - "Starting Line"

5 Seconds of Summer-zanger Luke Hemmings is het tweede bandlid dat een poging doet tot een solocarrière. Vorig jaar nog bracht drummer…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Ashton Irwin – “Skinny Skinny”

Ashton Irwin, beter gekend als lid van de Australische poprockband 5 Seconds Of Summer, brengt op 23 oktober zijn debuutalbum Superbloom uit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.