Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 5 Seconds of Summer – “No Shame”

Na hits zoals “Youngblood”, “Who Do You Love” en “She Looks So Perfect” hoopt 5 Seconds of Summer ook met dit nummer potten te breken. “No Shame” is hun eerste werk dit jaar, maar zeker niet hun laatste, want op 27 maart komt hun nieuwste album Calm in de rekken – iets wat de fans waarschijnlijk niet zullen zijn als het er uiteindelijk is. Vanaf eind mei beginnen ze ook aan een Europese tour.

Een nummer dat je een goed gevoel geeft, dat is iets waar veel artiesten naar zoeken. Met deze “No Shame” heeft 5 Seconds of Summer dat soort song te pakken. Het begint met een gitaar vol met effecten, wat al meteen een zwevend gevoel geeft. De extra details, gemaakt van nog meer gitaarwerk, verstevigen dat gevoel. De eerste strofe vormt uiteindelijk een perfecte overgang naar het refrein, dat dan weer heel dansbaar is. Omdat het een mix is tussen elektronische instrumenten en het stevige gitaarwerk, heb je in het refrein een kleine drop. Die laat je meteen opstaan en dansen; het is dan ook een nummer dat je blij kan maken.

Op het nieuwe album is het dus nog een dikke maand wachten, maar voor de grote fans hebben ze toch al van elk nummer een voorproefje gegeven op hun YouTube-kanaal in de vorm van een stukje muziek. Zeker checken dus!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
LiveRecensies

When We Were Young 2023 Las Vegas: Voor altijd jong

When We Were Young lijkt bijna op een bijeenkomst van de Verenigde Naties, maar dan voor poppunkbands; alle invloedrijke grootheden zijn vertegenwoordigd….
InstagramLiveRecensies

5 Seconds of Summer @ ING Arena: Jong bloed wordt groot

De houdbaarheidsdatum van een boysband is meestal redelijk beperkt, al bewijzen vier Australiërs dat het wel degelijk anders kan. 5 Seconds of…
AlbumsFeatured albumsRecensies

5 Seconds Of Summer - 5SOS5 (★★): Een lauwwarme douche

Toen 5 Seconds Of Summer in 2013 ineens wereldberoemd werd door in het voorprogramma van One Direction (jawel, die boyband van Harry…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.