Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Linde – “Bookshelves”

Linde, het akoestische drietal onder leiding van Linde Muylaert, met gitarist Jeroen Huyzentruyt en percussionist Jef De Smet, heeft weer een nieuwe single klaar. “Bookshelves” is een zachte schreeuw om aandacht. ‘Ik schreef de tekst aan de vooravond van een, alweer, eenzame Valentijn’. Het is zo de vierde release van Linde na “Evaporate”, “Leave” en “With Love”.

“Bookshelves” is een heel aangenaam akoestisch nummer om naar te luisteren. Lindes zachte stem in combinatie met een gitaarmelodietje boort tot diep in je gevoelens. In dit nummer zijn dat er van verlangen: naar iemand, een partner die haar ‘bookshelves’ bouwt en een ‘english breakfast’ kan geven. Deze subtiele schreeuw om aandacht komt lekker binnen omdat het zo makkelijk te luisteren is. Lindes langspeeldebuut wordt in de laatste week van maart op de wereld losgelaten, we zijn benieuwd naar het resultaat.

21 februari 2020

About Author

Stijn Grobet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief