Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Linde – “Bookshelves”

Linde, het akoestische drietal onder leiding van Linde Muylaert, met gitarist Jeroen Huyzentruyt en percussionist Jef De Smet, heeft weer een nieuwe single klaar. “Bookshelves” is een zachte schreeuw om aandacht. ‘Ik schreef de tekst aan de vooravond van een, alweer, eenzame Valentijn’. Het is zo de vierde release van Linde na “Evaporate”, “Leave” en “With Love”.

“Bookshelves” is een heel aangenaam akoestisch nummer om naar te luisteren. Lindes zachte stem in combinatie met een gitaarmelodietje boort tot diep in je gevoelens. In dit nummer zijn dat er van verlangen: naar iemand, een partner die haar ‘bookshelves’ bouwt en een ‘english breakfast’ kan geven. Deze subtiele schreeuw om aandacht komt lekker binnen omdat het zo makkelijk te luisteren is. Lindes langspeeldebuut wordt in de laatste week van maart op de wereld losgelaten, we zijn benieuwd naar het resultaat.

Related posts
AlbumsRecensies

Afel Bocoum – Lindé (★★★½): Kracht van traditie

Hamadoun ‘Afel’ Bocoum was jaar en dag aan de zijde van desertbluespionier Ali Farka Touré te zien en te horen. Met de…
AlbumsRecensies

Linde - Cold Sore (★★½): Kamelen en keelzang

Linde, een band vernoemd naar de frontvrouw, bracht sedert vorig jaar vier singles uit en dus vond ze het tijd voor een…
LiveRecensies

Sound Track Finale Oost-Vlaanderen @ De Centrale (Gent)

Beloftevolle acts een podium bieden en hen de juiste ondersteuning bieden: het is de kern van het concept van het nieuwe kansenparcours…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.