Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single DJ Fresh – “Drive”

DJ Fresh

DJ Fresh is een echte hitmachine en dat bewijst hij opnieuw met zijn nieuwe single “Drive”. De man zorgde al voor geweldige nummers met “Louder” en “Hot Right Now” die in het Verenigd Koninkrijk allebei bovenaan de hitlijsten paradeerden. Ook bij ons heeft hij op festivals al menige dansbenen doen bewegen. Zijn laatste volwaardig album dateert intussen echter al van 2012. We kregen nog een ep in 2016, maar jammer genoeg lijkt het er niet op dat er in de nabije toekomst nog een volwaardige plaat onze richting uit zal komen, mede door zijn strijd tegen kanker en zijn algemene afgunst tegenover de muziekindustrie. Met “Drive” bewijst DJ Fresh echter dat hij nog altijd een van de meest getalenteerde producers is binnen de drum and bass en dubstep.

“Drive” zit écht heel slim in elkaar. Het nummer begint namelijk heel catchy, met meeslepende emovocals. De kenmerkende drum-and-basselementen waar je als fan van het genre helemaal warm van wordt zitten er zeker in, maar je moet er even geduld voor hebben. De ‘breakbeats’ die het genre definiëren komen pas na een dikke minuut, maar dat zal je zeker niet tegenhouden om te genieten van deze single. Waar we in de toekomst hopelijk ook van kunnen genieten zijn de talloze remixes van andere getalenteerde producers die “Drive” nog meer in waarde zullen doen stijgen.

21 februari 2020

About Author

Michiel Gulickx


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief