Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single All Time Low – “Sleeping In”

Some Kind Of Disaster

Wie niet zo’n goed gevoel kreeg na de vorige release van All Time Low, zal zeker nu zijn voldoening halen. De mannen komen vandaag met “Sleeping In”, het tweede nummer wat op het nieuwste album zal verschijnen. Wake Up Sunshine verschijnt op 3 april in de rekken.

We zullen maar gewoon met de deur in huis vallen. “Sleeping In” is door zijn snellere beat veel aantrekkelijker. Het is vrolijker en doet terugdenken aan de echte poppunk periode van de band. Dit nummer zou zo na “Dear Maria, Count me In” kunnen komen op het album. Ook heeft het wat elementen die ons doen denken aan Blink-182. Zo heb je bijvoorbeeld de intro waar de gitaar exact hetzelfde effect gebruikt als bij “Feeling this”, en rond het einde heb je het drumwerk dat precies uit “First Date” komt. Alsof ze de gloriejaren van Blink-182 aan het terughalen zijn.

Wij hopen op meer van dit op de nieuwe plaat van de Amerikanen. Ze hebben twee concerten in de UK eind februari en staan daar ook nog eind augustus. Dat wordt dus hopen op een Europese tour met een passage in ons land!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
LiveRecensies

When We Were Young 2023 Las Vegas: Voor altijd jong

When We Were Young lijkt bijna op een bijeenkomst van de Verenigde Naties, maar dan voor poppunkbands; alle invloedrijke grootheden zijn vertegenwoordigd….
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #40

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos groot. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
InstagramLiveRecensies

All Time Low @ Trix (Club): Springlevende show met veel humor

Wat ooit begon als een groepje tieners die samen lawaai maakten in de kelder, groeide uit tot een van de bekendste poppunkgroepen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.