Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Thundercat – “Dragonball Durag”

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Thundercat – “Dragonball Durag”

Onze favoriete bassist heeft opnieuw een nummer van zijn aankomende album It Is What It Is op ons losgelaten. De song is frivool getiteld “Dragonball Durag”. Thundercat liet al vaker uitschijnen een vergaande obsessie te koesteren voor anime series als Dragonball Z. In januari stuurde hij met “Black Qualls” reeds een eerste single de wereld in. Daarop werd hij nog bijgestaan door onder meer Steve Lacy. Het volledige album vind je vanaf 3 april in de rekken. Het is ondertussen al van 2017 geleden dat hij met het uitstekende Drunk op de proppen kwam.

Een fascinatie voor Dragonball Z gooit Thundercat in zijn nieuwe single samen met zijn altijd hyperenergetische en sprankelende basspel. De tekst staat bol van absurditeit en hij strooit in het rond met nietszeggende – toch fascinerende – zinnen als: ‘I may be covered in cat hair, but I still smell good’. Hij is er daarnaast op gebrand te weten hoe hij eruitziet in zijn durag. Kortom het toonbeeld van Thundercat die trouw lijkt te blijven aan zijn typerende muzikale geluid, maar nog steeds weet te boeien.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Miso Extra - "50/50"

Het Londense multi-talent (lees: zangeres, rapster en producer) Miso Extra behoort tot de nieuwste paradepaardjes waarmee het toonaangevende independent label Transgressive Records…
InstagramLiveRecensies

Couleur Café 2023 (Festivaldag 1): Zomer op het podium

De podia van CORE Festival waren nog maar net opgeruimd en het Ossegempark aan de voet van het Atomium werd weer omgetoverd…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Thundercat & Tame Impala - “No More Lies”

Als we het hebben over artiesten die een chille vibe uitstralen, mogen Thundercat en Tame Impala zeker niet in dat lijstje ontbreken….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.