Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Billie Eilish – “No Time to Die”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Ze is nog maar achttien jaar jong, maar de wereld ligt al aan haar voeten. Billie Eilish heeft er een monsterjaar op zitten, want zo goed als alles wat de Amerikaanse superster deed, werd op een groot enthousiasme onthaald. Van een uitverkochte La Madeleine tot een fenomenaal debuutalbum en de meest volgelopen weide op Pukkelpop ooit: ze heeft het allemaal achter haar naam staan. Nog maar een paar weken terug won ze dan ook nog eens een Grammy in de vier belangrijkste categorieën, en ze trekt volgende zomer op een grootse arenatour inclusief een hopeloos uitverkocht Sportpaleis. Een nieuw record heeft ze sinds vandaag ook nog eens op haar naam staan.

Billie Eilish is dankzij haar nieuwe single “No Time to Die” de jongste artiest ooit die het titelnummer van een Bondfilm mocht maken. Samen met haar broer Finneas werkte ze aan een zeer sfeervol nummer, dat uiteraard heel wat James Bondelementen bevat. Zo zijn strijkers en een mysterieuze piano uiteraard present, maar zorgt Billie ook met haar stem voor diepgang. Aanvankelijk klinkt “No Time to Die” zoals heel wat Bondnummers rustig en ingetogen, maar een zenuwslopende opbouw loodst de song naar een bombastisch einde. Billie Eilish maakt haar status meer dan waar en verbluft opnieuw iedereen met haar talent.

Op 8 april komt No Time to Die in de cinemazalen en kunnen we zien of het nummer daadwerkelijk bij de film past.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…
2023FeaturesInstagram

De beste concertfoto’s van 2023 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2023: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
InstagramLiveRecensies

Billie Eilish @ Pukkelpop 2023: Billie-mania!

Het was gisteren al de hele dag over koppen lopen aan het hoofdpodium en daar kan maar een schuldige voor aangewezen worden:…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.