Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Banoffee – “Contagious”

Foto: hredcliffe

Wie bij het horen van Banoffee begint te watertanden omwille van de gedachte aan een lekker Brits dessert, kunnen we geen ongelijk geven, maar Banoffee is ook de artiestennaam van de in Australië geboren Martha Brown. Inmiddels heeft ze Melbourne ingeruild voor Los Angeles om zich nog meer in haar muziek te kunnen verdiepen en dat deed ze ook. Na twee ep’s komt volgende week vrijdag eindelijk Banoffee’s debuutalbum uit.

“Contagious” is de laatste single die we van Banoffee voor de release van haar eerste lp te horen krijgen en daarop krijgen we weer onconventionele alternatieve pop. De elektronische geluiden banen hun weg door de sluw ingezette drums, die meteen ook voor dynamiek in het nummer zorgen. Het is minder opzwepend dan de vorige keren, maar is nog steeds zeer interessant. Een popact om in de gaten te houden!

Banoffee’s debuutalbum Look At Us Now Dad komt op vrijdag 21 februari 2020 uit.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

13 februari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief