Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Banoffee – “Count on You”

De Australische zangeres Banoffee laat niet veel doorschijnen over haal verleden, maar wat we wel weten, is dat ze Australië enkele jaren terug inruilde voor Los Angeles. Van daaruit werkt ze onuitputtelijk aan muziek en kruiste ze al heel wat paden met spannende underground popacts. Tot haar beste vriendinnen mag ze trouwens Empress Off rekenen, die ook op haar vorige single “Tennis Fan” te horen was.

De nieuwe release “Count on You” is weer een heerlijk staaltje alternatieve elektropop, die op de radio niet zou misstaan, maar ook de hipsters aanspreekt. Wellicht komt dat ook omdat SOPHIE de productie van de track voorzag en zo heel wat spannende geluiden bovenhaalt. “Count on You” is een zeer toegankelijk nummer met heel wat hitpotentieel, want na één refrein kan je het nummer al meezingen. Dat is toch meestal een goed teken.

Banoffee’s debuutalbum Look At Us Now Dad komt op vrijdag 21 februari uit.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

16 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief