Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Powfu – “death bed (coffee for your head)” (feat. beabadoobee)

Powfu karakteriseert zijn muziek met de woorden ‘1 milk 2 sugar type shit’ en dat blijkt de lading aardig te dekken. In wezen is hij een romanticus, die zijn overdaad aan gevoelens en twijfels verpakt in easy-going, groovy muziek. Voor zijn laatste single “death bed (coffee for your head)” werkte hij samen met beabadoobee, die genomineerd werd voor de BBC Sound of 2020 en aan een gestage opmars bezig is.

In tegenstelling tot wat de titel “death bed (coffee for your head)” suggereert, is dit een lo-fi nummertje geworden dat je overweldigt met nostalgie en jeugdige oprechtheid. De relaxerende bedroompop stelt je in staat om alle dagelijkse beslommeringen even in een snoozefunctie te duwen en je languit op bed te leggen om weg te dromen naar daar waar het gras groener is. Powfu en beabadoobee zorgen elk voor hun eigen kleur in deze groovende hiphop en die combinatie komt enorm geloofwaardig binnen. De zoetigheid van “death bed (coffee for your head)” werkt hypnotiserend; van ons mogen de twee jonge artiesten vaker de handen in elkaar slaan.

Instagram

Related posts
InstagramLiveRecensies

beabadoobee @ La Madeleine: Uitgebluste hysterie

In het Verenigd Koninkrijk is beabadoobee de status van ‘veelbelovend talent’ al een tijdje ontgroeid en vandaag de dag lijkt ook de…
LiveRecensies

Rock en Seine (Festivaldag 1 en 2): Een Par(ad)ijs voor rockers en rollers

In parkdomein Saint-Cloud viert men momenteel de muziek op festival Rock en Seine. De naam vertelt het je al: het festival vindt…
AlbumsFeatured albumsRecensies

beabadoobee - Beatopia (★★★): Opgroeien is dingen proberen en proberen en proberen

beabadoobee toont ons sinds haar zeventiende al de muziek die ze in haar Londense slaapkamer tevoorschijn tovert. Elk jaar weer verscheen er…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.