Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Snow Patrol komt naar de Lokerse Feesten 2020!

©CPU – Stijn Verbruggen

Het tiendaagse stadsfestival Lokerse Feesten trekt tussen 31 juli en 9 augustus 2020 weer heel wat internationale en nationale toppers naar de Grote Kaai. Op de openingsdag komt levende legende Lionel Richie zijn hits brengen, een dag later bouwen de Black Eyed Peas er een feestje en op 5 augustus rocken Flogging Molly, Bad Religion en Sum 41 er stevig op los. Vandaag maakte de organisatie bekend dat de Britse groep Snow Patrol op maandag 3 augustus op de Main Stage te zien zal zijn. Afgelopen zomer stond de groep rond Gary Lightbody nog op Werchter Boutique en traden ze ook aan in een uitverkocht Vorst Nationaal. Meer namen komen er volgens de organisatie snel aan!

Tickets voor de festivaldag van Snow Patrol zijn nu in verkoop.

6 februari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief