Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Kaiser Chiefs, Sinéad O’Connor en SONS vervolledigen affiche TW Classic 2020!

©CPU – Chris Stessens

Nog 166 dagen en dan opent TW Classic zijn deuren. Het zusterfestival van Rock Werchter heeft met Paul McCartney en The Killers al twee absolute toppers kunnen strikken, die garant zullen staan voor een avond vol meezingers en sfeer. Ook Crowded House tekent op zondag 21 juni present in het festivalpark te Werchter, voor hun eerste show op Belgische bodem in tien jaar tijd. De line-up werd vandaag afgerond met de komst van de Britse stadionrockers Kaiser Chiefs, de Ierse Sinéad O’Connor en de Belgische muziektrots SONS. Een in onze ogen mooie line-up waarmee de rockfans op een dag vol toffe muziek worden getrakteerd.

Voor meer informatie en tickets kan je terecht op de site van het festival.

6 februari 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief