Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jehnny Beth – “Flower”

Jehhny Beth mag dan wel in Frankrijk geboren zijn, de zangeres woont al sinds 2006 in Londen om daar samen met anderen muziek te maken. Samen met Johny Hostile richtte ze de indie rock band John en Jehn op en de twee brachten samen enkele albums uit waarvan de laatste reeds dateert uit 2010. Daarna mocht het wat steviger en richtte Beth samen met drie andere vrouwen de punkband Savages op. Ook daar werd het na twee albums stil. De zangeres bleef samenwerken met verschillende artiesten waaronder Trentemøller en Gorillaz. In november kwam er een solonummer uit genaamd “I’m The Man” en vandaag kondigde ze een eerste soloalbum aan.

Het nieuwe “Flower” verschilt vrij hard van de vorige single, waardoor Beth meteen haar veelzijdigheid toont. Met “I’m The Man” sloeg Jehnny je recht in je gezicht, terwijl ze nu een onderhuidse spanning creëert. We worden niet in spanning gehouden, want tijdens het refrein komt de zangeres toch naar buiten. Het lied schept veel sfeer, maar lijkt toch iets te missen dat het helemaal afwerkt. We blijven op het einde met een klein hongertje zitten.

Jehhny Beths solo debuutalbum TO LOVE IS TO LIVE verschijnt op 20 mei.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1225 posts

About author
braaf zijn hé
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.