Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Jehnny Beth – “I’m The Man”

Zegt de naam Camille Berthomier je iets? Nee? Misschien ken je haar onder haar artiestennaam Jehnny Beth, de Franse frontvrouw van de Engelse punkrockband Savages. Mocht er nog steeds geen belletje rinkelen, kan dat geen kwaad, maar Damon Albarn zijn Gorillaz ken je wellicht wel. Jehnny Beth was enkele jaren geleden te horen op het energieke “We Got The Power“, maar het is al van 2016 geleden dat de zangeres nog een album uitbracht met haar band. Eerder dit jaar werkte ze wel samen met Johnny Hostile aan de soundtrack van XY Chelsea en nu is de zangeres te horen op de soundtrack van BBC reeks Peaky Blinders.

Met een hele hoop industriële geluiden valt Beth meteen met de deur in huis. Ze toont dat ze nog steeds ballen heeft. Hoewel het nummer eerst misschien wat afschrikt, komt er eens we de helft gepasseerd zijn toch een rustiger pianomoment. Ook de tekst verandert van eerder agressief en hard naar een luchtige filosofische gedachte. Door de ietwat dreigende ambient op de achtergrond verbaast het ons niet dat het nummer op het einde nog eens kort losbarst.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

12 november 2019

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief