FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Lianne La Havas, black midi, Tommy Cash, Black Country, New Road en meer dan 60 anderen naar Les Nuits 2020!

© CPU – Maxim Meyer-Horn

Les Nuits Botanique is een jaarlijkse vaste afspraak geworden in de agenda van duizende muziekliefhebbers. Ook dit jaar staat er weer heel wat moois op de planken tussen 29 april en 10 mei. Vandaag doet de Botanique er nog eens een kleine zestig namen bij en valt de line-up zo goed als in zijn finale plooi. Vooral black midi, Black Country, New Road, Lianna La Havas, Absynthe Minder, Trixie Whitley, Nicolas Godin (van Air) en Graveyard vallen meteen op en zullen ongetwijfeld heel wat volk naar de iconische Kruidentuin lokken. Zoals gewoonlijk valt er ook weer heel wat te ontdekken op Les Nuits en dat is dit jaar niet anders. Zo komen onder andere Félicia Atkins, Ashley Morgan, Marina Satti & Fonés, Roscoe, Moka Boka, Adriaan De Rovere, MEYY, Moka Boka en Silly Boy Blue de harten van de muziekliefhebbers veroveren.

De lichting namen is zoals steeds zeer gevarieerd en divers. Zo komen ook de Franse superster Sebastian Tellier, de Estse rapper Tommy Cash, post-punkers Protomartyr, Sophia, 1000Mods, Black Rainbows, Yael Naim, Bernard Lemmens, Chouck Bwa & the Angströmers, Offo Vrae, Hannah Diamond, A.G. Cook, Namasenda, Planet 1999, No Mac, Lil Data, Jacques Greene, Buga, Slikback, Nyege Nyege, Ascendant vierge, Victor Solf, Lujipeka, The Pirouettes, Crystal Murray, Flèche Love, Blu Samu, Martha Da’Ro, The K., Noé, Echt!, Mykki Blanco, LYZZA, Anna Meredith, Bing Ruth en Erika De Casier naar Brussel voor een unieke show op het leukste lente-festival van België.

Het is vooral uitkijken naar de nu al legendarische postpunk-avond in de Chapiteau op dinsdag 5 mei met scherpe boekingen als black midi en Protomartyr. Ook de PC Music Label Night op woensdag 6 mei met Hannah Diamond, Planet 1999 en No Mac is een aanrader, waarmee de Botanique weer toont dat ze scherp kunnen programmeren.

Voor de dagverdeling en de totale line up kan je terecht op de website van het festival.

2076 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Live /s Live (Festivaldag 2): Vriendelijk vuur

Vrijdag werd de derde editie van Live /s Live op gang getrapt met kleppers als Tamino, Ben Howard en The National, en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Trixie Whitley - "High Wire"

Sinds het begin van haar solocarrière in 2013 blaast Trixie Whitley menig vriend en vijand omver met haar muziek. Met haar debuutplaat…
LiveRecensies

All Access @ Les Nuits Botanique: De sleutel van de toekomst

Voor het eerst in de geschiedenis van Les Nuits Botanique werd er in het festival een festival georganiseerd. Op zaterdag 4 mei…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.