Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Khalid & Disclosure – “Know Your Worth”

© CPU – Larissa Zenner

Sinds de Amerikaanse wonderboy Khalid zijn debuutplaat American Dream de wereld instuurde, is hij haast niet meer weg te denken uit de wereldwijde popscène. Toen de jongeman vorig jaar samen met de Britse broertjes van Disclosure de studio indook, zette hij met “Talk” zijn carrière nog wat vaart bij. Uit die samenwerking groeide blijkbaar een bromance, want Khalids laatste plaat Free Spirit werd geproducet door Disclosure en ook vandaag brengen de jongens een nieuwe single uit. “Know Your Worth” werd precies wat we konden verwachten van een samenwerking tussen de drie.

De beat waarmee “Know Your Worth” van wal steekt, brengt ons meteen in een chill, zomers sfeertje. De jongens van Disclosure produceten iets zoals we het op hun laatste plaat Caracal al konden horen, maar gaven het voor de gelegenheid een meer poppy sound, zodat het nummer ook perfect in de discografie van Khalid past. De single heeft iets catchy en zou zomaar eens de volgende radiohit kunnen worden. Eens je in de vibe zit, kom je er moeilijk uit. “Know Your Worth” werd een luchtig nummer zonder echt diepe meerwaarde, maar het is er wel eentje geworden waarop stilstaan geen mogelijkheid is.

Wie Disclosure live aan het werk wil zien, moet op donderdag 2 juli in The Barn op Rock Werchter zijn. Khalid komt vooralsnog niet naar ons land.

Khalid: Facebook / Instagram / Twitter / Website

Disclosure: Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2113 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Disclosure - Alchemy (★★★): Dansen zonder franjes

De gebroeders Lawrence, Guy en Howard, oftewel gewoon Disclosure. Al meer dan tien jaar zijn de twee echte vedetten van de Britse…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Khalid - "Softest Touch"

Het is alweer zeven maanden geleden dat Khalid nog eens met eigen muziek naar buiten kwam. Doorheen die periode kregen we wel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single PNAU & Khalid - "The Hard Way"

Khalid is al lang geen onbekende meer voor ons, maar de kans bestaat dat PNAU je helemaal niets zegt. Tot je hun…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.