Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Khalid ft. Disclosure – “Talk”

Khalid zit niet stil want opnieuw komt hij aan met een nieuwe pophit. Vorig jaar bracht kwam deze American teen naar buiten met zijn nieuw album Suncity, maar ook veel singles stonden ons te wachten waaronder grote R&B/pop hits “Eastside”, “Better” en “Love Lies”. De Amerikaanse popster brak in 2016 door met “Location” en is vandaag niet meer weg te denken uit de hitlijsten. Wat hem ontpopte tot wereldster is zijn warme stem die hem onmiddellijk herkenbaar maakt en zijn nuchtere, charmante persoonlijkheid.

Khalid werkte al samen met Normani (die we kennen van Fifth Harmony), Billie Eilish, H.E.R., Halsey… Het rijtje is eindeloos. Deze keer creëerde hij samen met Disclosure het nummer “Talk”. Een nogal doorsnee popnummer waar de synths en beats van Disclosure op de voorgrond komen te staan. De Britse broers van Disclosure staan bekend om hun housemuziek en nummers zoals “Latch”, “Omen” en “Magnets”. De inhoud en stijl van het nummer verrassen ons jammergenoeg niet aangezien “Talk” behoorlijk oppervlakkig blijft en de melodie erg repetitief is. Het is opnieuw een romantisch nummer waarvan er dertien in een dozijn gaan.

 

Dat “Talk” een catchy nummer en een potentiële radiohit is, kunnen we niet ontkennen. Toch wist het ons niet te verrassen.

Facebook / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Shania Twain - "Waking Up Dreaming"

Enkele maanden geleden kregen we te horen dat er een documentaire over Shania Twain ging verschijnen over haar zeer bewogen leven. Daarvoor…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Khalid - "Satellite"

Toen Khalid in 2017 voor het eerst zijn neus aan het venster stak, scheerde hij meteen gigantisch hoge toppen. Dankzij zijn debuutplaat American…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles IVE - "After LIKE" & "My Satisfaction"

De meiden van de Zuid-Koreaanse meidengroep IVE staan nog niet lang als groep op het podium, maar hebben toch reeds hun stempel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.