Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Colver – “Thinking Out Loud”

Sinds 2017 brengen vier Brusselse ketjes onder de naam Colver veelzijdige indierock voor de dag waarmee ze het genre verder op de Brusselse kaart brengen naast bands als JAKOMO. Daar waar Colver’s voorgaande nummers “Some More Wine” en “Shimmering Song” een voornamelijk melancholische insteek hadden, bewijzen ze met hun nieuwe single “Thinking Out Loud” dat ze nog meer in huis hebben.

De eerste gitaarklanken op “Thinking Out Loud” maken dat melancholische kantje van Colver opnieuw kenbaar door een lichte reverb. Dat melancholische maakt echter na een aantal seconden plaats voor een sprankelend en springlevend vervolg. De zachte en bijna tedere vocals fungeren als een honingzoet laagje bovenop het funky gitaardeuntje en dat resulteert in een uiterst aanstekelijk nummer.

Colver zet zichzelf met “Thinking Out Loud” mooi op de kaart als Brusselse indieband. Hoewel het gitaardeuntje wellicht wat aan de repetitieve kant is, maakt dit het nummer net uiterst aanstekelijk. Het viertal zal in de loop van 2020 hun debuutep voorstellen waarvan “Thinking Out Loud” alvast een heerlijk en verteerbaar voorproefje is.

Facebook 

Related posts
InstagramLiveRecensies

Rock Olmen 2023 (Festivaldag 1): Perfecte opbouw zonder échte ontploffing

Wie vorig jaar aanwezig was, weet dat Rock Olmen een gezellig buurtfestival is, maar dan wel één dat heel erg ‘rock on’…
InstagramLiveRecensies

Lovejoy @ Trix: Gillen van plezier

Het verhaal van Lovejoy is een aaneenschakeling van succes. De band ging oorspronkelijk in de Trix Bar staan, maar nadat alle kaarten…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Black Box Revelation, Whispering Sons, Noordkaap en meer voor Rock Olmen

Vorig jaar kreeg de Olmense festivalganger voor een eerste maal een volledig tweedaagse voorgeschoteld. Dat editie 2022 een succes mag genoemd worden,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.