banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Colver – “Thinking Out Loud”

Sinds 2017 brengen vier Brusselse ketjes onder de naam Colver veelzijdige indierock voor de dag waarmee ze het genre verder op de Brusselse kaart brengen naast bands als JAKOMO. Daar waar Colver’s voorgaande nummers “Some More Wine” en “Shimmering Song” een voornamelijk melancholische insteek hadden, bewijzen ze met hun nieuwe single “Thinking Out Loud” dat ze nog meer in huis hebben.

De eerste gitaarklanken op “Thinking Out Loud” maken dat melancholische kantje van Colver opnieuw kenbaar door een lichte reverb. Dat melancholische maakt echter na een aantal seconden plaats voor een sprankelend en springlevend vervolg. De zachte en bijna tedere vocals fungeren als een honingzoet laagje bovenop het funky gitaardeuntje en dat resulteert in een uiterst aanstekelijk nummer.

Colver zet zichzelf met “Thinking Out Loud” mooi op de kaart als Brusselse indieband. Hoewel het gitaardeuntje wellicht wat aan de repetitieve kant is, maakt dit het nummer net uiterst aanstekelijk. Het viertal zal in de loop van 2020 hun debuutep voorstellen waarvan “Thinking Out Loud” alvast een heerlijk en verteerbaar voorproefje is.

Facebook 

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Sgt. Lesley - "Treefriends"

Nog geen maand geleden speelde Sgt. Lesley hun allereerste optreden in het jeugdhuis van Herk-de-Stad voor de wedstrijd van Sound Track. Vandaag…
AlbumsRecensies

Penelope Isles - Which Way To Happy (★★★½): Moeizaam opnameproces, stralende muziek

We hebben Wikipedia erop nagegaan, en we kunnen bevestigen dat het eiland Man nog maar een bescheiden aantal muzikale bekendheden heeft voortgebracht….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Spoon - "The Hardest Cut"

Spoon, dat is een Amerikaanse alternatieve band die al jaar en dag garant staat voor fijne indierock. Sinds midden jaren negentig bracht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.