Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Kate Tempest en Nils Frahm vervoegen line-up Gent Jazz 2020!

©CPU – Chris Stessens

Van woensdag 8 juli tot en met zaterdag 18 juli wordt De Bijloke in het kader van Gent Jazz weer dagelijks overstroomd door duizenden muziekliefhebbers. Het festival had vorig jaar nog te kampen met een last minute afzegging van de absolute headliner Sting, maar dat komt de Britse muzieklegende op dinsdag 14 juli goedmaken in een uitverkocht huis. Eerder werd ook al de komst van Van Morrison, Marc Cohn and The Blind Boys of Alabama, Novastar en Stef Kamil Carlens aangekondigd.

Sinds vandaag ook nieuw op de line-up zijn Kate Tempest en Nils Frahm. De Britse zal op vrijdag 17 juli als headliner De Bijloke betoveren met haar vlijmscherpe poëzie en haar recente album The Book of Traps and Lessons. De rol als afsluiter van Gent Jazz is dit jaar weggelegd voor Duitser Nils Frahm. De rest van de programmatie wordt in de komende weken en maanden bekend gemaakt. Voor meer informatie en tickets kan je terecht op de website van Gent Jazz.

29 januari 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief