Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Highasakite – “Under The Sun”

De populairste groep in Noorwegen van het moment is tegenwoordig de indiepopgroep Highasakite. In de afgelopen acht jaar verblijden ze ons met vier fantastische albums, waarmee ze in hun thuisland uitgroeiden tot festivalheadliners en verkopen ze al hun shows in een mum van tijd uit. Doordat hun inspiratie op tour een piek kende, maakten ze een mini-album dat ze in twee delen uitbrengen. Deel één is sinds oktober uit, maar deel twee van The Bare Romantic komt er binnenkort aan.

Single één van deel twee heet “Under The Sun” en is een goddelijk indiepopnummer. De track zet aan tot stralen en heeft wederom die gekende Highasakite opbouw, die telkens in de laatste fase van hun nummers in zijn plooi valt. Het is toch wel echt beklijvend hoe deze groep op een hoog niveau muziek blijft uitbrengen en weet te boeien.

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

24 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief