Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Boi Wonder – “Encores”

Met hoge anticipatie keken we uit naar de nieuwe single van het Limburgse duo Boi Wonder. De heren Maxiem Charlier en Jelle Lisson debuteerden in november 2018 met “Living Room”. Vanaf het begin lag de lat erg hoog. “Living Room” deed het zeer goed, en werd vrijwel meteen opgepikt door de nationale radio. Daarna werd het even stil qua releases, tot in de zomer van 2019. Toen releaseten ze “Whispers“, waarna in november “I Like You” volgde, en nu dus “Encores”. En er is nog meer goed nieuws. Boi Wonder kondigde aan dat hun debuutplaat er zit aan te komen in maart van dit jaar.

Als de hele plaat binnen dezelfde stijl als “Encores” ligt, mogen de Sint-Truidenaars zich aan iets groots verwachten. “Encores” klinkt enorm goed. Het begint met een omhoog gepitchte stem en het geluid van vogels in de vroege ochtend. De tekst is enorm meezingbaar, en wanneer dan ook nog eens de percussie en elektronische synthesizers zich bij het geheel voegen, is het feest compleet. Het ritme doet wat denken aan UK garage terwijl de stemeffecten en synthgeluiden zomaar van een wereldproducer als Flume zouden kunnen zijn. Het verbaast dan ook niet dat de heren de Nederlandse producer GANZ konden strikken voor een remix. Wij kijken met veel enthousiasme uit naar de plaat in maart.

 

24 januari 2020

About Author

Stijn Grobet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief