Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Black Eyed Peas tweede headliner van Lokerse Feesten 2020

© CPU – Sven Michiels

De levende legende Lionel Richie gaat komende zomer op tour en houdt uiteraard ook halt in België. De Lokerse Feesten konden het Amerikaanse icoon strikken als de absolute headliner voor de openingsdag, maar het was meteen ook de enige naam die we van de organisatie kregen, tot ze daar vandaag verandering in bracht. Niemand minder dan de Amerikaanse groep Black Eyed Peas werd zonet aangekondigd en zal op 1 juli aantreden. De groep rond will.i.am, apl.de.ap en Taboo heeft vooral in het eerste decennium van de 21ste eeuw gigantische hits gescoord, die ze ongetwijfeld zullen brengen op de Grote Kaai. Meer namen volgen weldra.

De Lokerse Feesten gaan volgende zomer door van 31 juli tot en met 9 augustus. Meer info en tickets kan je vinden op de site.

23 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief