Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Planet 1999 – “Party”

Bij Dansende Beren houden we van beginnende bands en Planet 1999 is daar een voorbeeld van. Hoewel de band uit het PC Music collectief vorig jaar pas hun eerste nummer uitbracht, hebben ze al met andere artiesten samengewerkt. Zo hebben ze “February 2017” van Charli XCX (ft. Clairo & Yaeji) geproducet en werkten ze ook al voor Nasty Cherry. Het motto van Planet 1999 is: ‘everything is about emotion’ en na het beluisteren van debuutsingle “Spell” kregen wij zeker en vast een zoet en melancholisch gevoel.

Ook de tweede single “Party” is lekker melancholisch en bevat een nadrukkelijke bubblegumpopvibe. Dankzij de aanwezige drumpartij bevat het nummer was meer kracht en overtuiging dan “Spell”. Het nummer voelt als een korte droom die met spijt in het hart abrupt eindigt. “Party” is een kort, gek, dromerig en verslavend nummer waarbij Planet 1999 ons zeker en vast meeneemt naar hun eigenzinnige planeet!

Later dit jaar zou er al een eerste ep verschijnen van de band.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

22 januari 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief