Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tien Ton Vuist – “T.I.N.A.S.S.”

De mannen van Tien Ton Vuist laten weer een nieuwe single op ons los. We kennen ze als de DIY rockband uit Oudenaarde. Do it Yourself, want wat je zelf doet, doe je meestal beter. Dat geldt zeker voor deze heren. Alles wat ze maken, straalt enthousiasme uit. Zo ook hun nieuwste single, inclusief videoclip.

“T.I.N.A.S.S.” of voluit, “This Is Not A Surf Song”, is een heel vlotte rocksong. Een energieke en vrolijke gitaarlead zorgt ervoor dat je de benen ongetwijfeld niet kan stilhouden. Gooi daarbij nog wat krachtige drums, en je hebt alle ingrediënten voor twee minuten 58 dansplezier. Het geheel klinkt overigens heel professioneel, zoals we dat ook van vorige singles als “Next In Line” en “Best Plan Ever” gewoon zijn. Conclusie: “T.I.N.A.S.S.”, en daarmee ook Tien Ton Vuist zit bomvol energie, waarmee ze de luisteraar aardig weten in te pakken.

 

Wie Tien Ton Vuist live aan het werk wil zien kan dat onder andere op dinsdag 28 januari. Dan treden deze heren op in BarBroos, in Gent.

Facebook

21 januari 2020

About Author

Stijn Grobet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief