Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Inhaler – “We Have To Move On”

© CPU – Jan Van Hecke

Inhaler kwam haast uit het niets geschoten, maar veroverde afgelopen zomer razendsnel heel wat harten met hun single “My Honest Face“. Echt veel tijd hadden ze niet om zich voor te bereiden op de grotere podia, maar na een eerder matige show op Pukkelpop heeft de band recent wel hun draai gevonden. De hype rond de band was ook op Eurosonic te merken, al toonde Inhaler ook dat er nog heel wat groeimarge in zit. Hun vorige single “Ice Cream Sundae” was iets softer dan we verwacht hadden, maar sloeg desalniettemin aan op de radio. Hun nieuwe “We Have To Move On” is weer iets energieker en dat horen we graag.

“We Have To Move On” is een echt anthem geworden dat gemaakt is om zalen en weides plat te spelen. Met veel pathos zingt Elijah Hewson (een genetische erfenis van zijn vader) op de strakke sound die ze met hun vieren weer wisten te creëren. De synth geeft het allemaal een aardige vulling, maar wij zijn toch vooral weg van de snedige gitaarlijnen. ‘We Have To Move On’ is exact wat Inhaler met hun nieuwe single doet, namelijk alweer een paar stappen naar voor zetten.

Op dinsdag 3 maart speelt Inhaler in een nu al uitverkochte Trix in Antwerpen. Een herkansing volgt ongetwijfeld op een groot festival in België.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

21 januari 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief