Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Inhaler – “Ice Cream Sundae”

© CPU – Jan Van Hecke

Het is alweer een tijdje geleden dat we nieuwe muziek kregen van Inhaler. De Ierse band rond de zoon van wereldster Bono wist al een gigantische hit te scoren met “My Honest Face” en daarmee veroverden de jongens in een mum van tijd de hele wereld, waaronder ook de weide van Pukkelpop. Voor iedereen die in de Marquee aanwezig was, zal “Ice Cream Sundae” ongetwijfeld bekend in de oren klinken. Inhaler weet opnieuw gitaren, synths en de geweldige stem van zanger Elija Hewson perfect tot een geheel te vormen.

Met een drum en synths à la White Lies begint het nieuwste werk van Inhaler. De stem van Hewson wordt in de chorus ondersteund door een drum en wanneer het refrein begint, komt daar een leuke indiegitaar bij. ‘Easy as an ice cream,’ zingt Hewson vrolijk en het is dat gevoel dat wij krijgen van het nummer. ‘Rustig, alles komt in orde,’ moeten de jongens gedacht hebben. Zeker als de Ieren zo verdergaan, want deze single lijkt de opvolger te gaan worden van “My Honest Face”. Inhaler wordt misschien zelfs de headliner van de toekomst en daar lijken ze papa Bono in elk geval niet voor nodig te hebben.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

728 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Inhaler - "Cheer Up Baby"

Dat het succes van de Ierse indierockers Inhaler bijna onvermijdelijk was, werd al snel verraden door de frequentie waarmee je ze de…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2020

In 2020 kwamen er meer singles uit dan ooit tevoren, en dat is vooral te danken aan de crisis die dit jaar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Inhaler - "When it Breaks"

Het leek een eeuwigheid te duren – het geduld van de fans werd op proef gesteld – maar eindelijk is het dan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.