Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Creeper – “Annabelle”

Creeper is alive! Na een plots ‘afscheid’ maakten ze in de herfst een erg gesmaakte terugkeer met hun single “Born Cold“. De lange pauze was nodig om zich te herbronnen en nu start er voor het zestal uit Southampton een nieuw avontuur. Op 22 mei brengt de groep hun tweede album Sex, Death & the Infinite Void uit en daar wordt toch al hard naar uitgekeken door hun hechte fanbase. Vandaag loste de band een tweede voorsmaakje van hun nieuwe plaat in de vorm van “Annabelle”.

De ghost punkers schreven het nummer terwijl ze op tour waren in de VS en in contact kwamen met de Westboro Baptist Church. “Annabelle” is dan ook een naar eigen zeggen een satanistisch anthem voor hun fans geworden. Creeper klinkt op het nummer groots, bombastisch en de single bevat natuurlijk ook de nodige theatraliteit die hen zo uniek maakt. Met een leuk refrein krijgen ze ons dan ook makkelijk mee in hun verhaal en tonen ze dat ze ook radiovriendelijke muziek kunnen maken.

Op donderdag 18 juni speelt Creeper voor het eerst op Graspop Metal Meeting naast grote kleppers als Iron Maiden, Airbourne en Alter Bridge.

Facebook


Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

20 januari 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief