Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Creeper – “Annabelle”

Creeper is alive! Na een plots ‘afscheid’ maakten ze in de herfst een erg gesmaakte terugkeer met hun single “Born Cold“. De lange pauze was nodig om zich te herbronnen en nu start er voor het zestal uit Southampton een nieuw avontuur. Op 22 mei brengt de groep hun tweede album Sex, Death & the Infinite Void uit en daar wordt toch al hard naar uitgekeken door hun hechte fanbase. Vandaag loste de band een tweede voorsmaakje van hun nieuwe plaat in de vorm van “Annabelle”.

De ghost punkers schreven het nummer terwijl ze op tour waren in de VS en in contact kwamen met de Westboro Baptist Church. “Annabelle” is dan ook een naar eigen zeggen een satanistisch anthem voor hun fans geworden. Creeper klinkt op het nummer groots, bombastisch en de single bevat natuurlijk ook de nodige theatraliteit die hen zo uniek maakt. Met een leuk refrein krijgen ze ons dan ook makkelijk mee in hun verhaal en tonen ze dat ze ook radiovriendelijke muziek kunnen maken.

Op donderdag 18 juni speelt Creeper voor het eerst op Graspop Metal Meeting naast grote kleppers als Iron Maiden, Airbourne en Alter Bridge.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2016 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Creeper - "Teenage Sacrifice"

Het is altijd lastig om een heel goed album op te volgen, maar dat is toch iets waar Creeper zich aan zal…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Creeper - "Midnight"

Vorig jaar viel onze mond open van verbazing toen we de tweede plaat van Creeper op onze platenspeler legden. De groep wist…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2020

Het einde van 2020: voor de ene een tijd om er hoopgevende anti-coronaspreuken tegenaan te gooien, voor de andere het startsein van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.