Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Obongjayar – “God’s Own children”

Nigeriaan Obongjayar is er eentje om in de gaten te houden. Hij werkte al samen met Kamasi Washington, Giggs en Sampha, maar brengt nu zijn derde ep uit. Bassy en Home werden al enthousiast onthaald en ook voor Which Way is Forward zijn de verwachtingen hoog. Obongjayar blijft indruk maken met een reeks singles die ons moeten voorbereiden op de komst van Which Way is Forward op 7 februari. “God’s Own Children” is al de derde single en zoals gewoonlijk is het een mix van soul, afrobeat, elektronica en spoken word.

Het nummer start met een gospel hymne totdat Obongjayar met zijn kenmerkende, raspende stem invalt. ‘This place is ugly, don’t let it rob you / Of your face, of your grace, of your body’, zingt hij net voor het nummer opgetild wordt door energieke drums, een jazzy orgeltje en euforische blazers. “God’s Own Children” doet ons nu al kwijlend verlangen naar 7 februari. Als je Obongjayar live aan het werk wil zien, moet je naar Parijs of Amsterdam, maar het is de trip zeker waard, neem dat gerust van ons aan.

Facebook / Twitter / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

18 januari 2020

About Author

Bert Broeckaert


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief