Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ojerime – “Empty”

De in Londen vertoevende Ojerime is een van de nieuwste wonderkinderen uit de lokale r&b-scene, want de Britse heeft al twee betoverende ep’s uitgebracht. Haar donkere en melancholische r&b heeft veel weg van Kelela, maar ook van oudere acts als Destiny’s Child of Aaliyah. De grote muziekcritici uit het Verenigd Koninkrijk zijn al ontzettend enthousiast over Ojerime en ook wij volgen daarin.

“Empty” is een freestyle over hoe vriendschappen, een carrière en de liefde je soms kunnen leegzuigen. Qua tekst houdt Ojerime het cryptisch, maar het nummer bevat vooral een boodschap waar veel mensen zich in kunnen vinden. De laidback vibe van het r&b-nummer geven de track nog meer elegantie en laat ons dobberen door drassige gebieden. Een zeer spannende artieste, die we zeker nog meer in de gaten zullen houden.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

15 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief