Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ultraísta – “Tin King”

Ultraísta is een elektropopproject van Laura Bettinson, Joey Waronker en Nigel Godrich. Die laatste ken je vast beter dan je denkt, want hij is al bijna sinds jaar en dag producer van onder andere Radiohead. In 2012 bracht Ultraísta hun debuutalbum uit, maar acht jaar later blijkt dat het geen eenmalig project was. Op 13 maart kunnen we op hun nieuwe plaat Sister meer elektropop en elektronische uitspattingen verwachten.

Als leadsingle “Tin King” representatief is voor de rest van Sister, zullen we alvast ons puffertje bestellen. Met zo’n agiterende klankencombinaties en intrigerende songwendingen kan het namelijk niet anders dan dat we zonder adem vallen. “Tin King” is enorm intens en de clip doet daar nog lustig enkele scheppen bovenop. De beschrijving op YouTube wordt dan ook gesierd door een ‘Warning: Contains strobing’ en dat schijnt te gelden voor zowel de clip als de muziek zelf. De elektronische chaos maakt je nagelbijtend nerveus op de meest positieve manier mogelijk, maar voor Sister zijn onze zenuwen al lang geweken. Dat wordt een bijzonder album, zoveel is duidelijk.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 januari 2020

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief