Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Morane – “Boo”

© Joe Diensi

Het blijft opvallend hoeveel vrouwelijk urban talent de laatste maanden onze paden kruist, want met de Antwerpse Morane hebben we wederom een nieuwe ontdekking gemaakt. De jonge zangeres laat zich omringen door heel wat gekende producers en creatievelingen, waardoor haar eerste worp dan ook meteen over een groot internationaal potentieel beschikt.

Morane brengt met “Boo” haar eerste wapenfeit uit en schiet meteen perfect in de roos. We krijgen een hippe, jonge en zelfverzekerde artieste te horen die over een goede stem beschikt en weet welke richting ze op wilt. De productie is in handen van opkomende producer Anders, die ondertussen al heel wat sterke tracks heeft geproducet, en ook Morane helemaal laat schitteren. Hopelijk komt er snel nog meer, want de smaak hebben we al te pakken.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

12 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief