Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Blaze ft. Octavian – “Somewhere”

Naast elkaars neef zijn Guillaume en Jonathan Alric ook producers en regisseurs. Met The Blaze bundelden ze hun krachten, en dat leverde al heel wat moois op. Wat dit duo er zo doet uitspringen, is de emotie die ze laten doorsluimeren in hun elektronische muziek. Met hun gevoelige dancemuziek staan ze mijlenver van Tomorrowland-taferelen, en dat is maar goed ook. De heren maken hun eigen filmische muziekvideo’s (jammer genoeg is er van deze nieuwe single nog geen clip), en live zorgen ze ook voor een onvergetelijke multisensoriële ervaring.

Fans van The Blaze kunnen wat teleurgesteld zijn door deze nieuwe single. We horen wel vage echo’s van hun debuutalbum uit 2018, maar “Somewhere” raakt ons op geen enkel moment zo diep als de tracks van Dancehall. De intro van het nummer is veelbelovend, en een typische The Blaze build-up lijkt niet ver weg. Toch slaan ze een andere weg in en doet de ontwikkeling eerder braafjes en commercieel aan, zeker wanneer de stem van Octavian de hoogte ingaat. Live zullen we hier uiteraard wel op meebewegen, maar het zal ons niet kunnen doen dansen tot we onze benen niet meer voelen – en dat is iets waarin zowat al hun eerdere werk wel slaagde.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Octavian, Gunna & SAINt JHN – “Famous”

De BBC Sound Of 2019 doet het al een tijdje erg goed. Grimeartiest Octavian werkt dan ook al even aan zijn toekomst…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gorillaz feat. Octavian - "Friday 13th"

Wie Damon Albarn zegt, dacht vroeger misschien eerst aan Blur. Nu kijken we al sneller naar Gorillaz. Nadat hij daar in 2017…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Octavian feat. Santi, Obongjayar & Take A Daytrip - "Poison"

Voor veel hiphopfans is het uitkijken naar het eerste album van Octavian. De Brit werd in 2019 uitgeroepen tot BBC Sound Of,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.