Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Seafret – “Most of Us Are Strangers”

Koffie, dekentje en guur winterweer. De ideale setting voor de nieuwe single, en tevens ook de titeltrack van het nieuwe album Most Of Us Are Strangers van Seafret. Het Britse duo, bestaande uit Jack Sedman en gitarist Harry Draper, blijft met “Most Of Us Are Strangers” binnen hun vertrouwelijke repertoire. Op het nieuwe album van Seafret is het nog even wachten tot 13 maart, maar toch kregen we reeds enkele singles cadeau. “Love Won’t Let Me Leave”“Girl I Wish I Didn’t Know” en de nieuwste beloven alvast veel goeds.

Een wederkerend gitaardeuntje met een vleugje melancholie, zo kunnen we “Most Of Us Are Strangers” samenvatten. Een zeer herkenbaar en typisch Seafret-nummer, dat ook wel aan Dean Lewis doet denken. Hoewel de song niet al te vrolijk klinkt brengt het duo een positieve boodschap naar voor. ‘Het is oké om je open te stellen en het is oké om niet oké te zijn.’ Het nummer wordt vergezeld door een videoclip geregisseerd door hun visuele medewerker Stuart Alexander.

Seafret treedt 7 maart 2020 op in een uitverkochte Charlatan in Gent. Op 18 februari staat er een optreden gepland in Paradisio in Amsterdam.

10 januari 2020

About Author

Marlies Schelfhout


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief