Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mark Morton – “All I Had to Lose”

Mark Morton is bekend geworden als lead-gitarist van de metalband Lamb of God. En op zich is dat al een prima verdienste. Maar als de band zo nu en dan een break inroepen, dan gaat een creatieve geest zich al snel vervelen. Zo begon deze uitstekende muzikant een solo-project onder zijn eigen naam en bracht hij vorig jaar nog een prima plaat uit waarvoor hij veel zangers warm kreeg om de nummers erop in te zingen.

Een van de zangers toen was de inmiddels overleden Chester Bennington. Ook te horen was de iets minder gekende Mark Morales, zanger van Sons of Texas, het nummer “Blur”. Nu brengt hij met dezelfde zanger het nummer “All I had to Lose” uit. En inderdaad, dat is alles wat hij te verliezen had. Van stevige metal op zijn vorige plaat, gaat hij nu naar een rustige balade. Voor ons geen hoogvlieger, maar voor de metalliefhebber die ook van een ballad houdt, is dit waarschijnlijk een prachtig rustig nummer.

Mark Morton draait de gashendel terug en brengt dus een balade uit die ons overbodig lijkt. Hopelijk is dit geen voorbode voor de toekomstige plaat, want dan gaan wij vriendelijk onze joker inzetten. Muzikaal tip top in orde, helaas raakt ons dit niet.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

 

Related posts
AlbumsRecensies

Mark Morton - Anesthetic (★★★½): Een straf stukje gitaarwerk op maat van de vocale bijdrage

Laten we eens een ‘wat als’ doen. Wat als je een geweldig begaafde gitarist van een geweldige metalband een cd laat maken…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mark Morton - "Cross Off" feat. Chester Bennington

Het is nu al even geleden dat we afscheid moesten nemen van Chester Bennington, maar Lamb Of God gitarist Mark Morton heeft…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.