Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Code Orange – “Underneath”

Code Orange is een band die al lang bij ons op de radar staat, maar waar tot op heden nog niets over geschreven is. Jammer, want deze metalband heeft veel potentieel. Ze staan al langer gekend om hun explosieve mix van mathcore en metal en werden vaak vergeleken met Dilllinger Escape Plan. Mooie adelbrieven voor deze Amerikaanse band die ondertussen al meer dan 10 jaar aan hun weg naar de top aan het timmeren zijn.

Die weg naar de top neemt een lichte richtingsverandering aan want “Underneath” laat toch wel een andere kant zien. Met niet meer zoveel chaos en een tandje terug toont deze band dat ze veel meer kunnen dan lawaai maken. Het geluid is industriëler geworden en de referentie klinkt nog meer Nine Inch Nails als voorheen. Voor de fan van het eerste uur, is dit een beetje schrikken, maar als neutrale fan kan je enkel maar zeggen dat dit een zeer leuk nummer is.

13 maart komt de nieuwe plaat Underneath uit op Roadrunner Records en we zijn enorm benieuwd wat de sound daarop zal zijn. Oude fans gaan waarschijnlijk nu al beginnen klagen, maar bij ons heerst er vooral nieuwsgierigheid. En nieuwsgierigheid, daar houden wij van.

Facebook / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kaonashi - "An Evening of Moving Pictures with Scooter Corkle"

Kaonashi is een hardcore-band uit Philadelphia (US) en brengt een uiting van stevige hardcore vermengt met (scr)e(a)mo. Voeg daar nog een geflipt…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rob Zombie - "The Triumph of King Freak (A Crypt of Preservation and Superstition)"

Rob Zombie is een oudgediende in de scene der zware gitaren. Eerst bracht hij logge en stompe industrial metal uit met White…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BEAR - "Kuma"

The beast is back. En na de vorige single “Apollo’s Heist” mag het stilaan geweten zijn, dit Belgisch combo is een klasse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.