Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Brihang, Shaggy en meer vervoegen de line-up van Couleur Café 2020!

© CPU – Cédric Depraetere

Eind juni trekken er weer tienduizenden festivalgangers naar de voet van het Atomium voor een nieuwe editie van Couleur Café. Eerder maakten ze al bekend dat Roméo Elvis een van de headliners zal zijn en nu knallen ze er nog eens vijf namen bij. Met Shaggy vertoeft er alvast een iconische dancehall hitmachine helemaal bovenaan de line up, die de festivalgangers op de zaterdag aan het dansen zal krijgen. Ook vers bevestigd, is de komst van Senegalees Youssou N’Dour, die al de zevende keer op de line up van Couleur Café te vinden is. Maar niet getreurd, ook artiesten van eigen kweek krijgen deze zomer weer genoeg aandacht op Couleur Café. Op zaterdag is het een blij weerzien met Le 77 en Caballero & Jeanjassterwijl de West-Vlaamse taalpoëet Brihang op zondag voor het eerst solo op Couleur Café mag komen spelen. Meer namen zullen weldra volgen.

Voor meer info kan je terecht op de site van Couleur Café. Het festival gaat deze zomer door van 26 juni tot en met 28 juni. De ticketverkoop is reeds gestart.

Een overzicht per dag op alfabetische volgorde (nieuwe namen in het cursief):

Vrijdag 26 juni:

Zaterdag 27 juni: Caballero & JeanJass – Le 77 – Lila Iké – ShaggyYoussou N’Dour

Zondag 28 juni: Brihang – Dub Inc – Roméo Elvis

9 januari 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief