Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Spanish Love Songs – “Kick”

Spanish Love Songs is een band uit L.A. en zeker geen onbekende in de punkrockscene. Met hun hoogstaande kwaliteit die ze de laatste jaren aan de dag leggen, is deze band een referentie geworden voor het genre. Punkrock, maar dan zeker niet slap en met alle nodige ingrediënten die het genre nodig heeft. Energie, positiviteit, een hoog meezinggehalte en gelukkig geen platte drie-akkoorden punk.

Het nieuwe nummer “Kick” stelt weerom niet teleur. Met de juiste power en de juiste emoties doet Spanish Love Songs wat we van hen verwachten. Ze leggen de lat hoog voor alle bands die dit jaar nog een punkrock-plaat moeten uitbrengen. Maar zo krijg je eindelijk terug wat variatie in de scene. Je hoort natuurlijk invloeden van bands zoals the Menzingers maar toch doen ze hun eigen ding. Vooral de trilling in de stem van Dylan Slocum zorgt voor een heel andere vibe. Als toemaatje krijgen we nog een andere opgenomen versie van het vorige nummer “Losers”.

Spanish Love Songs brengt op 7 februari hun nieuwe plaat Brave Faces Everyone uit op Pure Noise Records en als dit de maatstaf is, dan verheugen we ons op deze knaller. Het is nog vroeg om dit te zeggen, maar binnen het genre zitten we met een kanshebber voor plaat van het jaar. Zeg maar dat wij het gezegd hebben.

Facebook / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

 

6 januari 2020

About Author

Wouter Vandeweyer


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief