Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single REYKO – “Surrender”

Soleil was vroeger osteopaat en Igor was vroeger professionele tennisspeler, maar hun eerder baantje lieten beiden voor even achter om te werken aan muziek. Nadat Igor afstudeerde aan de universiteit van Londen met een master in muziekproductie wilde hij graag zijn muziekcarrière een duwtje in de rug geven door samen met zangeres Soleil REYKO op te richten. Het Spaanse duo ruilde intussen de zon in voor de regen van Londen waar ze nu aan muziek werken.

REYKO brengt hun muziek in eigen beheer uit. Hun nieuwste single “Surrender” is de voorloper van hun eerste album en heeft een aardige opbouw gekregen die we voornamelijk van Kygo of The Chainsmokers kennen. Toch is “Surrender” niet platjes of te commercieel en heeft het nog genoeg ‘edge’ en een flinke dosis pit. In Spanje is het duo nu al ontzettend populair en ook de rest van Europa zal snel volgen als ze zo verder doen.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

5 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief