Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Five Finger Death Punch – “Full Circle”

© CPU – Matthias Engels

Het jaar met een bom beginnen, dat kunnen deze Amerikanen wel. Five Finger Death Punch heeft een nieuwe single online gezet. “Full Circle” is de naam van dit werk dat volgende maand op het achtste album zal staan. Over twee weken begint hun Europese toer en zal de groep ook even langs onze Noorderburen komen.

Na “Inside Out”, wat een maandje geleden verscheen, is hier nu dus nog een heel stevig nummer. Dit heeft meteen een heel goede toon gezet voor het nieuwe album. Ivan Moody en co zorgen ervoor dat veel mensen uitkijken naar eind februari, de release van F8. Dit is weer een nummer met extra lage gitaren en een tragere drumbeat. Hiermee gaan ze leunen naar de djentmetal. Ze draaien het echter zo naar hun hand, dat het heel gewoon voelt. Five Finger heeft een eigen sound gemaakt, waardoor je meteen weet waar je naar luistert, ongeacht hoe ze het spelen.

De tekst is bij momenten erg repetitief, maar soms ook gevarieerd. De variatie zit hem in de korte strofes, die elkaar snel afwisselen. In het refrein worden dan weer twee zinnetjes herhaald. Het geeft een heel raar gevoel, en het nummer is voorbij voor je het zelf weet.

Met deze twee singles is hopelijk de toon van de rest van het album gezet. Hier kunnen dan echt nog pareltjes uit komen!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Five Finger Death Punch - "Inside Out"

Five Finger Death Punch heeft vandaag “Inside Out” uitgebracht. De song is het eerste nummer met hun nieuwe drummer Charlie Engen. Na…
LiveRecensies

Recensie: Half Moon Run @ AB laat de muziek spreken

Eind oktober kwam de tweede plaat van Half Moon Run, ‘Sun Leads Me On’, uit. Een mooie aanleiding voor een nieuwe Europese tour….
Filmpje van de weekNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"Oude Bekenden

Filmpje van de week 14 - 20 september

Ook deze week werden verschrikkelijk veel filmpjes uitgebracht. Opvallend waren de overvloed aan absurde clipjes (waar wij wel een zwak voor hebben)….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.