Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sam Tompkins – “Not So Grey”

Naast eindejaarslijsten duiken er nu ook regelmatig lijsten op van artiesten die we dringend in de gaten moeten houden volgend jaar. In veel van die lijsten prijkt ook de naam van ene Sam Tompkins. De zanger uit Brighton bracht dit jaar een eerste ep uit en dat met succes. Leadsingle “you broke my heart so gently” vond dankzij allerlei algoritmes al snel zijn weg naar de luisteraars en heeft intussen een paar miljoenen streams en views online. Wat Sam Tompkins zo uniek maakt is zijn mix van r&b, soul en singer-songwriter en natuurlijk zijn markant stemgeluid. Ondertussen heeft de Brit getekend bij Universal, waardoor een doorbraak nu echt voor het grijpen ligt.

“Not So Grey” is zo een nummer dat je meteen mee heeft en bij de keel grijpt. Het nummer gaat over depressie, sociale cohesie en optimistisch blijven wanneer het leven even moeilijk wordt. Ondanks het vrij donkere thema, straalt “Not So Grey” ook iets hoopgevend uit en dat heeft te maken met de goede melodielijn. Ook mooi is het symbolische in het nummer; in het begin regent het pijpenstelen terwijl op het einde van het nummer de vogeltjes fluiten. De charmante en licht ruige stem zou weldra heel wat tienerharten sneller kunnen doen slaan, want uitgaande van dit nummer kan het niet anders dan dat Sam Tompkins iedereen zal begeesteren.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

25 december 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief