Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Canshaker Pi – “Potwash”

Canshaker Pi is een naam die je goed in je oren moet knopen. Het Amsterdamse viertal verdient heel wat meer aandacht in ons land, zo bewijst ook deze nieuwe single. Al sinds 2016 brengen de mannen indiegitaarrock, waaraan ze af en toe een flinke dosis doeltreffende punk toevoegen. Hun debuutalbum zag het licht in 2016, en vorig jaar gaven we nog een mooie score aan opvolger Naughty Naughty Violence. Canshaker Pi is niet het enige project waarin deze muzikanten zich uitleven, zo is Willem Smit de frontman van het geweldige Personal Trainer en is Cees Paris de spil van Steve French. Er is dus absoluut geen gebrek aan talent in deze band uit ons buurland.

Waar hun vorige album nog het verwijt kreeg iets te braaf te zijn, kunnen we dat van “Potwash” helemaal niet meer zeggen. Wie zijn weekend heftig wil inzetten, luistert best een paar keer naar dit nummer. Ongelikte punk wordt hier perfect gecombineerd met aanstekelijke indierock, al zijn we blij te horen dat dat eerste de overhand krijgt. Bij de lieflijke single “Nest” van vorige maand was het net omgekeerd. Met twee zulke teasers kijken we uit naar hun aankomende derde album Okay Decay, dat uitkomt op 31 januari. We houden onze vingers gekruist dat ze die plaat ook in België zullen komen voorstellen.

Facebook / Instagram / TwitterWebsite

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

13 december 2019

About Author

Gilke Geeraerts


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief