Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single En Attendant Ana – “Do You Understand?”

Ook in Frankrijk weten ze hoe verfrissende dreampop gemaakt dient te worden, vraag dat maar aan En Attendant Ana. De groep brengt op 24 januari zijn gloednieuwe plaat Juliet uit en wat we daaruit al te horen kregen, doet ons watertanden. De plaat is de tweede van het vijftal en volgt na Lost and Found uit 2018. Het is de eerste op het internationaal gerenommeerde Trouble In Mind, en zo ontdekten ook wij deze band. Eerste single “Words” was een aangename verrassing, en zo is “Do You Understand?” dat nog meer. De groep uit Parijs is klaar om meer dan enkel hun eigen land te veroveren, zoveel is zeker.

Met een heel strak tempo gaat “Do You Understand?” energiek van start. Meteen horen we er echo’s in terug van Veronica Falls, en het is fijn om te horen dat de band er toch een eigen draai aan geeft. De gitaren rammelen iets meer, de vocals van frontvrouw Margaux Bouchaudon zijn zacht en het geheel is dansbaar. Met net geen drie minuten op de klok vliegt het nummer ook zo voorbij, en als je daarna de neiging krijgt om de repeatknop in te duwen, dan weet je dat het goed was. Fijn bandje dat we in 2020 graag wat bekender zien worden.

12 december 2019

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief