Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

A$AP Ferg, Comethazine, DaBaby en meer voor Les Ardentes 2020!

Les Ardentes onderging de afgelopen jaren een kleine metamorfose en is ondertussen het Waalse hiphopfestival bij uitstek geworden. Het festival zet vooral in op grote en populaire Franse hiphop namen, maar ook grote internationale kleppers maken ieder jaar weer hun opwachting. Volgend jaar zal Les Ardentes trouwens voor het eerst door gaan op zijn nieuwe locatie, een groot complex in de stadsrand van Luik. De eerste Early Birds tickets zijn al uitverkocht en de organisatie zal er alvast alles aan doen om ook volgend jaar het maximum uit hun line-up te halen. Als headliners heeft het festival al DJ Snake en de Franse hiphopsensatie PNL kunnen strikken en er zit nog heel wat meer in hun hoge hoed. Voor de internationale touch zullen ook A$AP FergComethazineDaBaby (die deze zomer nog verstek gaf op Pukkelpop) en Lil Keed een show komen spelen. Voor de Franse hiphopliefhebbers werden ook al Ninho en Niska bevestigd, allebei namen die op Spotify meerdere miljoenen luisteraars heeft. Met Rilès zakt er ook een Fransman af, die met zijn Engelse hiphop net een Palais 12 in Brussel heeft weten uit te verkopen.

De ticketverkoop is reeds gestart, dus snel zijn is de boodschap. Meer namen zullen weldra bekend gemaakt worden. Voor meer info kan je terecht op de website van het festival.

Een overzicht per dag op alfabetische volgorde (nieuwe namen in het cursief):

donderdag 4 juli: ComethazineLil Keed

vrijdag 5 juli: DJ Snake – Rilès

zaterdag 6 juli: Ninho – PNL

zondag 7 juli: A$AP Ferg – Dababy – Niska

10 december 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief