Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single SASSY 009 & Clairo – “Lara”

Foto: Julie Lauritzen

Sunniva Lindgard is wellicht de boeiendste act uit Oslo die we deze maand hebben leren kennen. Onder haar moniker SASSY 009 maakt Sunniva al sinds 2017 elektronische muziek, die op het randje van pop te vinden is. Oorspronkelijk was het project een drietal, maar sinds het begin van dit jaar staat Lindgard er alleen voor. Het gebeuren blies nieuw leven in SASSY 009 en zo kwam er dit jaar een tweede ep uit. KILL SASSY 009 is een must-listen voor rustige zielen, die zichzelf kunnen verliezen in muziek en ook haar nieuwe single behoort tot die categorie.

Niemand minder dan de nieuwe alternatieve popdarling Clairo dook met Sunniva de studio in om hun muzikale krachten te bundelen in een mooi nummer. “Lara” is een dromerige benadering van elektropop en combineert het beste van SASSY 009 en Clairo’s stijl. De lichtjes experimentele insteek door industrial-elementen te integreren geeft deze track nog een extra dimensie en zorgt ervoor dat we mateloos verliefd worden op “Lara”.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

7 december 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief