Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lous and The Yakuza – “Tout est gore”

De puzzelstukjes voor de 23-jarige Lous and The Yakuza vallen eindelijk allemaal op zijn plaats en haar grote doorbraak is nu wel heel dichtbij. Opgegroeid tussen Afrika en België en dromend van een carrière in de muziekwereld, trok ze enkele jaren terug definitief naar ons land om haar kans te wagen, en met succes zoals we ondertussen weten. Haar eerste single werd door de radio opgepikt, behaalde al meer dan twee miljoen streams op Spotify en kan nu al een succes genoemd worden.

Volgend jaar verschijnt het eerste album van deze rijzende ster en daar zal ook “Tout est gore” opstaan. Deze nieuwe single kent iets minder muzikale lagen dan haar eerste single “Dilemme” en is meteen al veel meer hiphopgeoriënteerd. Met een vleugje autotune en een dikke productie van El Guincho (producer van Rosalia) trekt ze ook deze keer alle registers open om zichzelf in de kijker te spelen en het werkt. Deze dame gaat het volgend jaar ontzettend ver schoppen!

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

6 december 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief