Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single EDEN – “love, death, distraction”

De nog maar 23-jarige Jonathan Ng is goed op weg om met zijn project EDEN uit te groeien tot een gigantisch succes. Zijn eerste album Vertigo kwam in januari van 2018 uit en bezorgde de Ier zijn eerste grote successen. Op Pukkelpop mocht bij bijvoorbeeld in de Marquee optreden en ook een show in Trix stond op het programma. Nadat hij dit jaar al drie tracks uitbracht, loste hij vandaag opnieuw een nieuwe single.

“love, dead, distraction” is al het vierde nummer van EDEN’s aankomende tweede album No Future, waarop hij opnieuw met zijn dromerige electro-indie zijn emoties weet te uiten. De nieuwe release is met opzet ingetogen gehouden en klinkt toch ontzettend groots. Fans van Bon Iver, James Blake of het stemgeluid van Khalid moeten deze nieuwe single gehoord hebben want ons krijgt hij er alvast helemaal stil mee. We kijken al uit naar No Future dat op 14 februari 2020 zal verschijnen.

Op zondag 22 maart zakt EDEN af naar La Madeleine in Brussel. Tickets zijn al in verkoop.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

6 december 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief