Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single La Roux – “Gullible Fool”

Foto: Ed Miles

Ruim tien jaar geleden maakte de wereld kennis met wellicht één van de coolste popacts uit Groot-Brittanië. La Roux was een verademing voor de steeds platter wordende popmuziek en lag mee aan de oorzaak van de heroriëntering van de popindustrie. In de loop van de jaren werd La Roux het soloproject van Elly Jackson, die zich na 2015 even terugtrok. Met nieuwe, frisse moed gaat ze er nu weer voor en wil ze La Roux weer op de kaart zetten.

“Gullible Fool” is de opvolger van combacksingle “International Woman Of Leisure” en kent veel minder elektronische elementen. Een ontzettend ritmische pianomelodie is deze keer de ster van het nummer en zorgt ervoor dat we weer helemaal in die gekende La Roux sfeer terecht komen. Met een duur van meer dan zeven minuten is deze single jammer genoeg wel iets te langdradig en had een iets kortere versie wonderen gedaan. We waren meer fan van de eerste single van het nieuwe tijdperk, maar geven “Gullible Fool” zeker nog een kans.

La Roux’ nieuwe album Supervision komt op 7 februari 2020 uit.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

5 december 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief