Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single La Roux – “International Woman of Leisure”

Het was lang zeer stil rond de Britse Elly Jackson, want ze schreef zo’n vier jaar aan een nieuw album. La Roux staat voor uitstekende synth-pop en staat gekend voor haar leuke synths & baslijnen. Zowel het debuut La Roux als het vervolg Trouble In Paradise deden het goed bij de pers en stonden beiden vertegenwoordigd in de jaarlijsten van beste albums. Zes jaar na album twee, komt met Supervision in 2020 eindelijk het derde album.

“International Woman Of Leisure” is precies wat je van een La Roux nummer anno 2019 zou verwachten. Nu disco en synths weer helemaal in de mode zijn, moest deze comeback absoluut gebeuren want dat is hetgeen Elly Jackson beheerst als geen ander. Met een rifje waar Nile Rodgers jaloers op zou zijn, swingt dit nummer weer heerlijk en horen we een fris deuntje waar we al langer op staan te wachten.

La Roux’s derde album Supervision komt op 7 februari 2020 uit.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1 november 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief