Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hinds – “Riding Solo”

Hinds

Dat Hinds niet al te veel muzikale regels volgt en respecteert wordt opnieuw duidelijk met de release van “Riding Solo”. Het is een nummer over eenzaamheid en laat net dat nu een gevoel zijn dat iedereen al wel eens ervaren heeft. Als je echter de “Riding Solo” videoclip bekijkt zal je merken dat die emoties snel weg ebben. De clip neemt je mee op een melancholische trip die je beleeft door een Instagram filter die dateert van pakweg zeven jaar geleden. En ja, dat werkt.

De vocals van “Riding Solo” voelen net iets té luid aan, de progressieve gitaar riff komt er eigenlijk pas meer en meer door naar het einde van het nummer toe, en toch weet Hinds dit moeiteloos samen te brengen in een catchy vibe waar je niet stil bij kan blijven zitten. Om nog maar te zwijgen over de subtiele fluittoon die over heel het nummer gegoten werd. Na twee keer zal je het refrein ongetwijfeld meezingen, of je dat nu wil of niet.

Concreet nieuws voor een derde plaat is er nog niet, maar als ze met “Riding Solo” de toon zetten, is het het wachten nog wel even waard.

5 december 2019

About Author

Michiel Gulickx


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief