Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Best Kept Secret kondigt Massive Attack en The National aan

© CPU - Nathan Dobbelaere

© CPU – Nathan Dobbelaere

Het was dit jaar lang wachten op de eerste namen voor de festivals, maar de eerste bekendmakingen voor de line-ups worden stilaan bekend gemaakt. Best Kept Secret volgt nu ook en maakte zonet in een livestream de komst van Massive Attack bekend. De legendarische band is de afsluiter van het festival op zondag 14 juni. De tweede headliner is The National, die op vrijdag 12 juni in de Beekse Bergen een exclusieve show komt geven ter gelegenheid van het tienjarige bestaan van hun succesvolle album High Violet. Vorig jaar pronkten o.a. Bon Iver, Christine and The Queens, Kraftwerk, Lizzo, Mac DeMarco en Interpol op de line-up. Op verdere namen voor de komende editie is het nog wachten.

Best Kept Secret gaat volgend jaar door van 12 tot 14 juni 2020. Tickets gaan op dinsdag 10 december in verkoop.

4 december 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief